sâmbătă, 4 octombrie 2014

Foarte multe persoane se trezesc in fiecare zi cu inbox-ul plin de mesaje spam. Desi se poate crede ca nu este nimic de facut, Yahoo are cateva optiune de filtrare a mesajelor primite si astfel poti seta un filtru pentru mesajele spam primite.
Instructiuni
  1. Intra pe contul tau de Yahoo. Click pe meniul My Folders in bara din stanga si adauga un folder. Da-i un nume acestui folder. Este de preferat sa pui un nume sugestiv pentru mesajele spam, pentru a nu incurca folderele.
  2. Click pe meniul Inbox. Fa-ti o lista cu persoanele care ti-au trimis mesaje de tip spam de cel putin doua ori pana acuma.
  3. Click pe meniul Options din coltul din dreapta sus si alege Mail Options. Din bara din stanga alege Filters. Click pe Create or Edit Filters.
  4. Click pe Add si da-i un nume filtrului. Sub If all of the following rules are true, in casuta From header, tasteaza adresele celor care ti-au trimis mesaje de tip spam. Sub Then alege folderul pe care tocmai l-ai creat. Click pe Add filter.
  5. Intra din cand in cand in folderul creat pentru a verifica mail-urile. Pentru alte mesaje spam filtrate automat de Yahoo, intra in Spam.
Atentie
  • Prioritatea filtrelor este data in functie de ordinea lor. Primul filtru are prioritatea cea mai mare si ultimul cea mai mica
  • sursa (http://www.paginata.com/)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu